Игра на пламъци
Жадна буря на души пламтящи във нощта
нежен пламък на телата вплетени в една
малка, страшна и опасна палава игра
идвам бясно, пожелай ме, чакай ме в нощта.
Пожелай ме по пижама,
нека сенки плават във нощта
пожелай ме с меки рози,
забоди ги в моята коса
нека меко слънце гали наште песенни тела,
нека бъдем малки златни слънчеви деца.
Жадна буря претопи душите във снега,
нежен пламък нека чуем песента в нощта
малка, страшна и опасна птичка долетя
идва бясно с трясък,идва любовта.
© Ива Todos los derechos reservados