28 сент. 2007 г., 20:44

Игра на пламъци 

  Поэзия
1000 0 3

Игра на пламъци

Жадна буря на души пламтящи във нощта

нежен пламък на телата вплетени в една

малка, страшна и опасна палава игра

идвам бясно, пожелай ме, чакай ме в нощта.


Пожелай ме по пижама,

нека сенки плават във нощта

пожелай ме с меки рози,

забоди ги в моята коса

нека меко слънце гали наште песенни тела,

нека бъдем малки златни слънчеви деца.


Жадна буря претопи душите във снега,

нежен пламък нека чуем песента в нощта

малка, страшна и опасна птичка долетя

идва бясно с трясък,идва любовта.

© Ива Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??