30 oct 2012, 11:56

Играчи, тук ли сте? 

  Poesía » Otra
706 0 7

Раздавам картите! Играчи, тук ли сте?

Вземете всички козове в ръцете си!

Обмисляйте си подличките ходове,

с магия призовавайте късмета си.


В ръцете всеки своя шанс държи-

дали блъфирам, или просто бия?

Не гледайте с безизразни очи

как пуша и уискито си пия.


В ръката с въглен, във сърцето с лед,

във погледа с тъга непотушена..

Залагам всичко! Имаш ли късмет?

При мене гола смелост го заменя.


Но въпреки това съм си играч-

със двойка мога туза да ти цакам!

Един живот във роля на палач

и малко покер... Друго не очаквам.


© Йордан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??