30 sept 2015, 22:22

Играчки 

  Poesía » De amor
572 0 0

 

Светът е пълен със играчки
по-лъскави една от друга
играеш си за малко с тази,
а после сменяш я за друга.

 

По куклата сълза се стича
усеща как се вкаменява
и всички чувства тя завлича
навътре някъде в килера.

 

Натъпква ги добре и сякаш
тя никога не ще изрови,
но малък пламък чака някой
да и помогне да се стопли.

 

Да дойде бързо от килера
намерил скритите и чувства
и дума щом и проговори
да и помогне да почувства.

 

Когато беше малко барби
какво мечтаеше да бъде
тя да усети, че е този
през тялото прозрял отвътре.

 

Но всеки следващ, който мина
я правеше все по-студена
забравила какво е нежност
щом няма с кой да я споделя.

 

В това превърнахме се всички
-в търговци на тела, изкусни,
ценители, но на стотинки,
в игра с щастливците, нещастни.

 

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??