7 dic 2009, 1:09

Играеш с моите коси 

  Poesía » De amor
380 0 0

Играеш с моите коси,
изпиваш с поглед моите устни.
Енергията между нас
е водопад красив,
момент неповторим, щастлив.
Играеш с моите коси,
очите ти ме питат
искаш ли така да продължи...
момент неповторимо нежен
живота ни ще разкраси.
Играеш с моите коси,
душата ми стопяваш с надеждата
за следващи влюбени дни...

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??