Тази толкова стара игра,
ти - ловец, тя- сърничка ранена,
и жена ти, откакто разбра,
в мантията на зла Мелпомена.
Обеща й цъфтяща гора,
център стана на нова вселена,
дързостта ти доволна побра
ги и двете на същата сцена.
Труден избор пред теб предстои–
никоя да дели не желае.
Не разбират от чувства добри,
всяка тегли и пропаст дълбае.
Ти навикнал си с двойни дъна,
тъй изящно допълват се скрити.
Сладко бягство при нова жена
заличава успешно следите.
© Светличка Todos los derechos reservados