1 ene 2009, 12:10

Икар 

  Poesía
364 0 1

             ИКАР

 

 

Ето ме днес – наивен Икар,

а долу пристъпва жена.

Не вярвам, че толкова съм стар,

щом се люшка сърцето - везна.

 

 

Надолу криле ще разбия,

нагоре - оставам Икар

Завихрен съм във фуния.

Разбивам се в остър чукар.

 

 

С криле. Без криле. Остарях!

Жена с очи ми дава знак.

И трепвам с криле за сетен мах.

 

… Но как да литна? Кажете как?

 

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Икар СИ!!! Благодаря ти за чудесния поздрав! Сърдечни благодарности! Честита и щастлива да ти е Новата година, Мимо!
Propuestas
: ??:??