Целувай истинска икона,
не се страхувай от протегната си ръка!
Истинска икона в храма,
наведена под купола сълзи!!!
На восък ще пребъде,
ще се стопи от парещата болка
на две неогряти здезди,
а после, изгоряла от многото мечти,
не от пламъка на свещта,
ще бъде убита закопнялата ù душа
от безкрайно бликане, пресушило
като пустиня – извора на едно сърце.
© ДИМА Todos los derechos reservados