Aug 25, 2009, 8:27 PM

Икона 

  Poetry » Love
585 0 0

Целувай истинска икона,

не се страхувай от протегната си ръка!

Истинска икона в храма,

наведена  под купола сълзи!!!

На восък ще пребъде,

ще се стопи от парещата болка

на две неогряти здезди,

а после, изгоряла от многото мечти,

не от пламъка на свещта,

ще бъде убита закопнялата ù душа

от безкрайно бликане, пресушило

като пустиня – извора на едно  сърце.

© ДИМА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??