Е, точно това го има в играта -
нашите белоградчишки скали,
прослави ни човекът с парата,
и ний на света нещо сме дали!
Нека поканим милиардера
и Чудните мостове да види,
Рилския манастир, Кара Дере...
въобще човек да ни завиди!
© Георги Todos los derechos reservados
Трябва някой друг да ни го каже и покаже,
че си носим тази лоша черта в характера.
Туй що имаме, дадено ни или постигнато,
ние не тачим и поддържаме!