9 mar 2011, 22:01

... илюзии... 

  Poesía
468 0 0

с теб спим сега
в застиналото езеро
наречено съзнание за незнайното
не можем да се върнем в безпределното
във шах и мат поставя ни познанието
и с теб без илюзията очакване
едва ли бихме се познали даже в рая
хартиена илюзийо,
оплакват те
сълзите ми от жълти капки сяра

© Цвет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??