9 мар. 2011 г., 22:01

... илюзии... 

  Поэзия
463 0 0

с теб спим сега
в застиналото езеро
наречено съзнание за незнайното
не можем да се върнем в безпределното
във шах и мат поставя ни познанието
и с теб без илюзията очакване
едва ли бихме се познали даже в рая
хартиена илюзийо,
оплакват те
сълзите ми от жълти капки сяра

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??