1 dic 2005, 23:27

Илюзия 

  Poesía
748 0 2

Ела до мен и приседни

и затвори очите бавно,

света за малко забрави

и всичко минало и явно..

 

Дочуваш ли..шуми река,

усещаш ли тревата росна,

пристъпвай леко към брега,

остава миг да те докосна.

 

Прегръщаш ме, от ласка нежна,

през тялото искра минава,

дали и тя е безнадеждна

или и в теб следа оставя?

 

Усещам твоя дъх насечен,

дали  илюзия е  жалка?...

Да ме жадуваш си обречен,

а аз да бъда твоята русалка!

© Зл Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??