Всичко отмина, във времето се сля.
Раната зарасна, а болката спря.
Снимки и хартийки… пепел ги покри.
Забравихме всичко, дори щастливите дни.
Приятелство грешно или светла тъма…
Има ли смисъл да продължа?
Лъжи и истории за несъществуващ живот.
Илюзия създадена под този небосвод.
Всичко е временно. Огледай се! Виж!
Вятърът притихна, отива в Париж.
Осъзнати принципи или по детски тъга?
Това ли е вече за нас любовта?
Чистота и усмивки - останаха зад нас.
Научихме се да живеем без право на глас.
© Ивета Живкова Todos los derechos reservados
Снимки и хартийки… пепел ги покри.
...
Вятърът притихна, отива в Париж.
...
" Толкова добре звучат...