15.12.2013 г., 20:26 ч.

Илюзия 

  Поезия » Любовна
794 0 1

Всичко отмина, във времето се сля.

Раната зарасна, а болката спря.

Снимки и хартийки… пепел ги покри.

Забравихме всичко, дори щастливите дни.

 

Приятелство грешно или светла тъма…

Има ли смисъл да продължа?

Лъжи и истории за несъществуващ живот.

Илюзия създадена под този небосвод.

 

Всичко е временно. Огледай се! Виж!

Вятърът притихна, отива в Париж.

Осъзнати принципи или по детски тъга?

Това ли е вече за нас любовта?

Чистота и усмивки - останаха зад нас.

Научихме се да живеем без право на глас.

 

© Ивета Живкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "...
    Снимки и хартийки… пепел ги покри.
    ...
    Вятърът притихна, отива в Париж.
    ...
    " Толкова добре звучат...
Предложения
: ??:??