14 may 2020, 17:42

Илюзия за време 

  Poesía » Filosófica, Otra
556 0 1

Пропукваш черупката на моето аз, 
събирам отломки за спомен...
Усещам изгубващ се страх, 
балон, нереално огромен...
 

Разкъсана, светлината боли...
До дъното стигнах на себе си.
Отразявам се в залеза, светли лъчи,
непреходна вечност... разбираш ли?

© Таня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??