31 oct 2012, 12:50

Има красота... 

  Poesía » De amor
570 0 1

Има красота!


Има красота в една есенна тъга...

Има красота в душите ни една в една опрени!
Има красота в какаовия цвят на нашите тела!
Има красота в емоциите преживени!
Има красота във ехото от летните дела!


Има красота и в устните…
от сока ябълков небрежно овлажнени.

Има красота във тези всичките неща,
дори когато в непринудена сълза,
със спомени и малко сол
… от лятното море са напоени!

Има красота... 

Rygit 

 

© Ригит Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??