30 nov 2005, 20:05

има ли причина 

  Poesía
1001 0 3

Сама няма да се обичам!
Не искам на Нарцис да приличам.
Любовта,за да е много голяма
трябва да е само за двама,
не каквато е сега-
обикновена детска игра.
Вече съм доста голяма
и отдавна не си играя на "дама".
Не трябва аз да звъня "погрешка",
когато си скрит под завивката тежка,
нито да пълня телефончето с sms-и,
а всъщност да не знам къде си.
Искам те цял и само за мен!
Но доста е сложно и да си го кажа,
направо е невъзможно!
Е,хайде тогава,стига!
Има ли причина да не си ида?

© Людмила Зарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??