31 oct 2005, 10:56

Имам...нужда...от теб 

  Poesía
1698 0 16
Имам нужда от теб...
Но това просто
няма значение.
Имам нужда
от болка,
от която дъхът ми
да спира почти.
Аз съм счупено огледало...
Отразявам те...
и през мен
преминаваш ти.
Не плачи...
По парчетата
стъпвай внимателно.
Не искам да те заболи!
Имам право
да взема цялата болка.
Затова ми я остави!
В черна кожа
обличам душата си.
Днес ще бъда фатална и зла.
Татуирам нощта на бедрото си,
а сърцето дамгосано няма вина.
Имам нужда от теб...
Но не искам да знаеш,
че плача.
Не подхожда на силна жена.
Черни гарвани-
мислите ми злокобно
след тебе ще грачат.
Не спирай ...
Разпилей ме в нощта.
Няма прошка,молба, милостиня.
Нямам нужда от дълги писма.
Аз сама те превърнах в палача.
И...е време...
Убий ме СЕГА.

© Геолина Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??