26 feb 2013, 7:51

Имам себе си 

  Poesía » Otra
307 0 0

Имам себе си


Имам себе си

с достойнството

да не падам

на колене пред никого.

Имам чистотата и честта

да си тръгна,

когато загубя битката.

Имам смелостта и отговорността

да се върна,

за да спечеля войната.

Имам себе си.


Ванко Николов (Sarkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??