26.02.2013 г., 7:51 ч.

Имам себе си 

  Поезия » Друга
306 0 0

Имам себе си


Имам себе си

с достойнството

да не падам

на колене пред никого.

Имам чистотата и честта

да си тръгна,

когато загубя битката.

Имам смелостта и отговорността

да се върна,

за да спечеля войната.

Имам себе си.


Ванко Николов (Sarkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??