8 nov 2023, 11:34

Имам свое място под небето 

  Poesía » Otra
232 2 4

Имам свое място под небето,

знам си вече своята цена,

отдавна в мен отиде си детето,

което вярваше на всьо и вся.

 

Не че добротата ми е чужда,

но не съм наивна светлина,

дето грееше дори без нужда

доста паразити по света.

 

 

Аделина Колева

© Аделина Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??