8.11.2023 г., 11:34 ч.

Имам свое място под небето 

  Поезия » Друга
221 2 4

Имам свое място под небето,

знам си вече своята цена,

отдавна в мен отиде си детето,

което вярваше на всьо и вся.

 

Не че добротата ми е чужда,

но не съм наивна светлина,

дето грееше дори без нужда

доста паразити по света.

 

 

Аделина Колева

© Аделина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??