4 jul 2007, 11:27

Имам Те 

  Poesía
666 0 0
Погледни в моите очи,
надявай се в тях да няма сълзи,
но дори и да има,
ела до мен, толкова близо до мен!

Ти ме караш да се чувствам толкова силна,
сякаш мога да преборя и най-страшния си враг.
С теб съм това, което искам да бъда.
По-добра от всякога,
със смело сърце, по-смело от всичко!

Прошепвай колко ме обичаш,
шепнешком кажи мойто име на ухо
и как никога не би обичал
някой друг, за цял живот...

О, ти ме караш да се чувствам толкова добре,
дори в дългите, безсънни нощи, ти си тук, до мен,
подкрепяш ме, без дори да се замислиш!
Чувствам се страхотно,
когато съм с теб нещата изглеждат по-лесни!

Всяка секунда е истински ад,
когато те няма сякаш сънувам кошмар.
Всичко се струпва върху мен изведнъж
и сякаш ме е нямало досега.
С теб бягам от света,
не ме интересува никой на Земята,
освен теб, твоето лице, сърце...
Твоите очи, о, те ме карат да съществувам!
Безкрайно синьо море,
преплетено в гъста, зелена, бляскава гора.
Цяла в обещаващи мечти.

Ти си единствения,
който може да сложи усмивката на моето лице.
Не искам да те губя дори за миг!
Прегърни ме,
когато дъждът, бавно, капка по капка, вали!
Покажи ми твоя Рай!

© Христиана Шандуркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??