18 oct 2009, 23:41

Имам в джоба си ресто... 

  Poesía
623 0 13

                                                                                        ... as time runs through my hand...

 

 

… от късо кафе

 

в шепа – обич

набързо отпита

 

и тиха прегръдка

в безлунно море

 

(в три рози

с дъха ти

завита…)

 

и песен си имам

по струните гасне

в жълти свещи

рисува  

очи...

 

в бледи пламъци

нощем израствам...

а сутрин

в студа…

 

ме боли...

 

имам ресто…

 

от толкова

много

отдаване

 

как да върна

посятото

в мен...

 

как да спра

непрестанното

бягане

 

и да стихна

на струните

в плен…

 

искам още следи

на разсъмване

още нежност

и болка дори…

 

пазя рестото

с него ти плащам…

 

всяка нощ…

 

(а сега…

 да поспим…)

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??