31 may 2009, 11:11

Имам всичко! 

  Poesía
1407 1 23

Имам всичко! Но да чукам на дърво,

да не вземе котка пътя ми да мине.

Имам си семейство и любов

и дано ги имам и след сто години.

 

Имам си прекрасна дъщеря -

моето пораснало момиче.

Имам син - същинска канара,

който да ме пази и обича.

 

Имам всичко - работа и дом,

думи, за да пиша сто години,

гледка от един висок балкон,

спомени и пътища изминати.

 

Имам шеметен пожар в кръвта,

питащи очи и честно име.

Имам всичко важно на света

и дано го имам и след сто години!

© Нели Вангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??