30 oct 2008, 19:20

Име 

  Poesía » Odas y poemas
564 0 1

 

Име

 

Когато ми разказваше,
те слушах,
кънтиш в главата ми и днес.
Не знам дали към мене нещо чувстваш
и се правя на поет.

 

Но 100% знам, че ти си
жената, за която съм мечтал.
Клипни, пиши ми, обади се,
сред хора чувствам, че съм сам.

 

30 октомври 2008

 

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • не е ли по-добре 100% да са написани с думи? лично мнение
Propuestas
: ??:??