Име
Когато ми разказваше,
те слушах,
кънтиш в главата ми и днес.
Не знам дали към мене нещо чувстваш
и се правя на поет.
Но 100% знам, че ти си
жената, за която съм мечтал.
Клипни, пиши ми, обади се,
сред хора чувствам, че съм сам.
30 октомври 2008
© Братан All rights reserved.