11 mar 2010, 12:25

Име 

  Poesía » De amor
624 0 0
Написах името ти
на дланта си
и я стиснах здраво!
После го написах
върху гърдите си -
да, там, до бенката.
Не, не ме питай какво изпитвах!
Чудех се къде да те сложа,
къде ли ти е мястото?
(Да - написах го и там.)
Дали написах го на рамото -
не помня:
написах го на хиляди места
и пак не открих -
къде ли точно ти е мястото!

Послепис:
Мастилото се трие
само с език.

© Поля Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??