10 sept 2011, 17:56

Импресия 1 

  Poesía » Otra
440 0 9

Захарни мигли, медени клепачи...

Тихо, напевно плаче дъждът.

Листи замислено вятърът влачи.

Свит като куче дреме денят.

 

Платинени длани, нокти зелени...

Нежно, небрежно иде нощта.

Птиците лягат в гнездата студени,

шепнат невероятни неща...

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??