19 oct 2017, 19:57

Импресия 

  Poesía » Otra
543 1 7

 

Събужда ме на изгревите синьото
и искам да докосна небесата.
Усмихва се на утрото богинята
на твоите очи във светлината.

 

И може би било е тъй отдавна.
И може би изпускам вече влака,
но някога не съм го знаел явно
и дълго, и напразно съм те чакал...

 

© Ради Стефанов Р Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??