19.10.2017 г., 19:57 ч.

Импресия 

  Поезия » Друга
540 1 7

 

Събужда ме на изгревите синьото
и искам да докосна небесата.
Усмихва се на утрото богинята
на твоите очи във светлината.

 

И може би било е тъй отдавна.
И може би изпускам вече влака,
но някога не съм го знаел явно
и дълго, и напразно съм те чакал...

 

© Ради Стефанов Р Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??