28 ago 2011, 11:27

Импресия – изгрев слънце 

  Poesía » Del paisaje
1096 0 6



Събудих утрото –

разплакано в роса...

Завих го с избеляло  небе.

Изключих звездите

и си пуснах птици.

Усилих  вятъра докрай!

И оцветих слънцето

в  оранжево...

Нарисувах си ден

в рамка от прозорец.

© Дух Иззедник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??