23 abr 2013, 7:57

Импресия от стихии 

  Poesía » Otra
577 0 3

Импресия от стихии

 

Късчета кристална нежност

в две търсещи очи.

В една сълзичка -

капнала импресия от стихии.

По грапавите същности на нощта

се докосват страст и грях

и се сливат в... обич.

Шепот, въздишка, стон.

А стихът боли

от настръхнало безвремие.

В усещане за потъване

в притихнала тишина...

боляща от любов.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??