Импресия от стихии
Късчета кристална нежност
в две търсещи очи.
В една сълзичка -
капнала импресия от стихии.
По грапавите същности на нощта
се докосват страст и грях
и се сливат в... обич.
Шепот, въздишка, стон.
А стихът боли
от настръхнало безвремие.
В усещане за потъване
в притихнала тишина...
боляща от любов.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Все права защищены