15 abr 2009, 17:01

Импулсивно 

  Poesía
771 0 3

Пролет ли е,

или бяг жадуван

към юга на надеждите

и минзухареното време...

 

Къде си, вятърко на друмите?

© Дана Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??