23 ene 2014, 18:38

In exile 

  Poesía » De amor
1165 0 1

From my own self you banished me

Took the life right out of my veins

Instead, you gave my soul chains

And brutally ravished me

I am in exile

Thrown out of my body

A mind disembodied

By an anguishing smile

 

© Зорница Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??