23.01.2014 г., 18:38 ч.

In exile 

  Поезия » Любовна
1023 0 1

From my own self you banished me

Took the life right out of my veins

Instead, you gave my soul chains

And brutally ravished me

I am in exile

Thrown out of my body

A mind disembodied

By an anguishing smile

 

© Зорница Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??