9 may 2008, 16:07

Инфантилно 

  Poesía
621 0 15
     Инфантилно


Толкова е хубаво! Вали...
Мие сажди и тъга.
Пак сме двамата. Сами...
Къпе ни дъжда.
Мокри и пречистени - летим.
Наш  ли е света...?!

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??