18 nov 2023, 8:26

Инфлационния Бум 

  Poesía
89 0 0

Със спестяваното от години,

в лишения, за семейна кола,

изпиха (какво утешение!)

не чаша студена вода,

а цяла една ледена

                         „Кока кола“.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??