Nov 18, 2023, 8:26 AM

Инфлационния Бум 

  Poetry
96 0 0

Със спестяваното от години,

в лишения, за семейна кола,

изпиха (какво утешение!)

не чаша студена вода,

а цяла една ледена

                         „Кока кола“.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??