27 may 2007, 10:31

Интернет 

  Poesía
523 0 0
Кажи какво ми стори!
Защо си все в мойте мисли?
Как сърцето ми разтвори
и се вмъкна в него като призрак?

С нетърпение очаквам този ден
когато ти ще си до мен.
С нетърпение очаквам този час
когато лице в лице ще бъдем ти и аз.

Нашето запознанство виртуално
надявам се да се превърне по-скоро във реално.

© Йорданка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??