27 мая 2007 г., 10:31

Интернет 

  Поэзия
522 0 0
Кажи какво ми стори!
Защо си все в мойте мисли?
Как сърцето ми разтвори
и се вмъкна в него като призрак?

С нетърпение очаквам този ден
когато ти ще си до мен.
С нетърпение очаквам този час
когато лице в лице ще бъдем ти и аз.

Нашето запознанство виртуално
надявам се да се превърне по-скоро във реално.

© Йорданка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??