19 may 2011, 14:45

Интернет любов 

  Poesía » De humor
1570 0 4

Колко време чакам - няма я в нета.

Сигурно с друг си  чати в момента.

А пък аз за нея   толкоз жертви правя,

щом и интерфейса променил съм даже.

 

Тук се запознахме, бяхме в обща група:

 „Всички срещу всичко” основахме в book-a.

 Аз ú пратих песен, като мъж да блесна, 

 ала тя  на всички  в групата я пейстна.

 

Клипче ú изпратих вчера от школото,

искам да ме види   колко там съм готин.

Тя пък заразпитва аз къде се уча!

Ти къде го чукаш, то къде се пука!

 

Чак не ми се вярва, толкова съм хлътнал,

 а на снимка само  фейса  ú съм зървал.

И на снимка само аз съм я целувал,

а на живо цял ден все нея бленувам.

 

Ако я поканя някъде на среща,

тя дали ще дойде и дали усеща,

че за нея само в интернета влизам,

ако не ме иска – със  спам ще я засипя.

 

 

 

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Забавно, но и същото време и много реално
  • Голяма напаст стана тоя интернет бе.... всичко живо започна за него да пише, вероятно защото живеем пред компютъра, браво, браво!
  • Хареса ми!Днес страницата е за киберлюбов!
  • Хехехе. Много забавно. Хайде, после напиши и за развръзката! Успех.
Propuestas
: ??:??