12 sept 2015, 9:14

Интерпретация 

  Poesía » Otra
460 0 8


Интерпретация


знак движение и звук

правилата на клавишите

пръстите препъват

пречат им да дишат

 

намери ме намери

няма сам да прозвуча

премести я ето тук

неумелата ръка

 

остави я да лежи

колкото изисква партитурата

позволи ѝ да пълзи

в рамките на легатурата

 

нека трепне и подскочи

за да приземи

фразата в емоцията на епохата

изпълнителят си ти


публиката чака

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??