16 mar 2007, 9:02

Интимно 

  Poesía
816 0 2

Върни ми ти оная нощ, в която
протегнах аз към тебе двете си ръце
и ти със своята прегръдка свята
нежно ме прегърна, от сърце.

Върни ми ти оназ червена кръв, с която
изцапахме нашето бяло легло
и границата скъпа и богата,
когато от девойка
станах аз жена!


1981

© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??