20 may 2007, 11:35

Иронично 

  Poesía
789 0 2
Умния го хапят, ритат,
от много ум боли.
Глупакът с почести обсипват -
той няма за какво да ги вини...

© Илонка Денчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??