Иска ми се да те бях обичала,
да беше поостанал още малко,
да бяхме с тебе пò по детски искрени,
да не беше продължило така кратко.
Иска ми се да те бях обичала,
в сърцето пò за дълго да останеш,
иска ми се времето отминало
да върна, да те имам, да ме имаш, да желаеш...
Иска ми се да те бях обичала
и грешките да мога да поправя.
Грешни думи да не бях изричала,
по грешен начин да не бях живяла.
Иска ми се да те бях обичала...
© Таня Момчева Todos los derechos reservados