23 nov 2011, 11:01

Исках да стигна звездите 

  Poesía » Otra
633 0 4

                Исках да стигна звездите

 

Всеки ден зачертавам

по една звезда от небето.

Всеки ден зачертавам

по една мечта от сърцето.

Може би помъдрявам

и по-ясно ми става,

че не мога да стигна звездите,

че е трудно да сбъдна мечтите.

В кръговрата стремглаво

времето ми изтича...

И какво ми остава?

Да поплача за дните си!

 

 

   Таня Иванова

© Таня Ив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??