16 may 2017, 13:43

Исках нещо да напиша 

  Poesía » Otra
694 1 8

И уж ми казват, че съм много млад
но често чувствам – близко е небето...
Защото знам че, дядо там ме чака,
във мъж превърна се момчето!
За болката и раните – не знаят.
Все говоря, но не подозират...
За душата и голямото сърце,
дори в гърдите ми не се събират!
Дали сълзите ме издават,
само дядо отговора знае...
че силните мъже не плачат,
а заплачат ли, значи много са търпели!
Нали небето от земята е далече...
Защо го чувствам толкова близко?
Дано някой ден, дядо и това да прочетеш,
аз просто исках нещо да напиша!

 

Калоян Калинов

(15-05-2017)

 

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??